Wanda Nara – Mauro İcardi… Bu şarkı bitmez.. Bu kez Keita Balde’nin ses kaydı

Spor 15 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi, sadece yeşil sahadaki performasıyla değil boşandığı eşi Wanda Nara ile ilişkisi ile  de gündemdekini yerini koruyor.

Icardi, bir Instagram paylaşımında Wanda Nara’ya eski takım arkadaşı Keita Balde’nin mesaj atarak taciz ettiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Balde Galatasaraylı taraftarların attığı mesajlar üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

O dönem çok tartışılan olayda yeni gelişme yaşandı. Evli ve 2 çocuğu olan Balde’nin Wanda Nara’ya gönderdiği ses kaydı aylar sonra yayınlandı. Balde, Nara’ya gönderdiği kayıtta şunları söylüyor: “Senin ne durumda olduğunu çok merak ettim. İnsanlar senin hakkında kötü konuşsa da onlara inanmadım. Senin harika bir insan olduğunu çok iyi biliyorum. Seni tanımayanlar iyi kalbini asla bilemez. Harika bir kadınsın ve inanılmaz bir kalbin var.”

Wanda Nara, Maxi Lopez ile evliyken Inter’de forma giyen Mauro Icardi ile tanışmıştı. Lopez’den ayrılan Nara, Icardi ile evlenmişti. Wanda Nara’nın Lopez’den 3, Icardi’den 2 çocuğu bulunuyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.