Attila İlhan Ödülleri başvuru bekliyor

Attila İlhan Edebiyat Ödülleri için başvurular başladı. Roman ve şiir kategorilerinde verilecek ödüller için son başvuru tarihi 17 Haziran 2023.

Gündem 16 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Attila İlhan’ın adını yaşatmak için düzenlenen Attila İlhan Edebiyat Ödülleri için başvurular başladı. Ödüllere katılmak isteyenlerin 17 Haziran’a kadar vakti var. Attila İlhan Bilim, Sanat ve Kültür Vakfı tarafından, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları desteğiyle düzenlenen yarışmada, ödüller roman ve şiir kategorilerinde veriliyor. Roman Seçici Kurulu’nda Mehmet Eroğlu, Deniz Yüce Başarır, Faruk Şüyün, Seval Şahin ve Ali Cem İlhan yer alıyor. Şiir Seçici Kurulu’nda ise Metin Celal  A. Ali Ural, Adnan Özer, Tuğrul Tanyol veKerem Alışık bulunuyor. Yarışmanın Onursal Başkanlığı’nı Doğan Hızlan üstleniyor. Hızlan iki jüride de yer alıyor.
Yarışmaya katılacak şair, yazar ya da yayınevlerinin, hangi kategoriden aday olduğunu belirten (Attila İlhan Edebiyat Ödülü ya da Vakıf Özel Teşvik Ödülü) imzalı bir yazı ve kısa özgeçmişin yanı sıra vakıf sitesinden (www.tilahan.org) indirip dolduracakları katılım formu ile birlikte 10 nüsha kitaplarını, 17 Haziran Cumartesi günü akşamına kadar Attila İlhan Bilim Sanat ve Kültür Vakfı’nın Sıraselviler Caddesi, Billurcu Sokak No.26 Kat 2 Taksim, Beyoğlu- 34433 İstanbul adresine  teslim etmeleri gerekiyor. Sonuçlar kasım ayında açıklanacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.