Oscar gecesi taktığı mücevher için 241 bin dolar aldı

Kültür Sanat 16 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Ünlü model ve oyuncu Cara Delevingne, Vogue dergisinde çıkan paparazzi fotoğraflarını gördükten ve ‘kötü durumda göründüğünü’ fark ettikten sonra madde bağımlılığı sorununu çözmek için tedavi görmek istediğini açıklamıştı. Delevingne hayatındaki bu kötü gidişe dur demiş olmalı anlaşılan.

Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen Oscar Töreni’nde şampanya renkli halıda yürürken göz kamaştıran modelin, üzerinde taşıdığı Bulgari mücevherleri için 241 bin dolar aldığı iddia edildi. Page Six’e adını açıklamayan bir tanık, verdiği demeçte, Oscar partisinde Delevingne’nin mutlu ve sağlıklı göründüğünü, içki içmekten de kaçındığını söyledi. Partide kendisine ikram edilen votka soda yerine soda ve kızılcık suyu içmeyi tercih etmiş. Tedavi için Utah’taki Cirque Lodge’da kaldığı da iddia edilen modelin Oscar Töreni için giydiği kırmızı kıyafet Elie Saab imzasını taşıyordu.

Delevingne, çok kısa bir süre önce BBC’de yayımlanan, her bölümünde cinsellikle ilgili farklı bir soruya odaklanan ve cinselliğin farklı kültürlerdeki karşılığını inceleyen ‘Planet Sex’ belgeselinde konuk olmuştu. Cinsel ilişkide orgazma ulaşan erkeklerin neden kadınlardan daha fazla olduğunu araştıran bir çalışmaya da katılmıştı. Belgeselde “Kadınların cinsel arzularının kesinlikle bastırıldığını düşünüyorum. Kadınların ne kadar tutkulu olabileceğini kendi aşk hayatımdan da biliyorum. 21. yüzyılda kadınların ve erkeklerin eşit seviyede tatmin edici seks hayatlarının olması gerekmez mi?” diye soran ünlü model “Söz konusu orgazm olunca, burada da kesinlikle bir cinsiyet ayrımı var. Bilim insanları heteroseksüel erkeklerin yüzde 95’inin cinsel ilişki sırasında orgazm olurken heteroseksüel kadınlar için bu oranın sadece yüzde 65 olduğunu söylüyor.” demişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.