Potada kara gece! Avrupa’da yenilgiler peş peşe

Avrupa'da parkeye çıkan Galatasaray Nef, Bahçeşehir Koleji, Bursaspor ve Gaziantep Basketbol sahadan boynu bükük ayrıldı.

Spor 16 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Galatasaray Nef, FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu’ndaki beşinci maçında deplasmanda Yunanistan takımı AEK’ya 92-78 mağlup oldu. Yunan ekibi, bu galibiyetle çeyrek finale çıktı. Grupta 5 maçta 2 galibiyeti bulunan Galatasaray Nef 3. sırada yer alıyor. Aynı kupada Bahçeşehir Koleji, sahasında Litvanya ekibi Rytas’a 92-69 mağlup oldu. Bahçeşehir çıktığı 5 maçı da kaybetti ve grupta son sırada. Son 16 turu maçları 22 Mart’ta sona erecek ve gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar, çeyrek finale kalacak.

Bursaspor yenildi, Gaziantep Basketbol elendi

Basketbol 7Days Avrupa Kupası’nın 16’ncı hafta mücadelesinde A Grubu’nda Frutti Extra Bursaspor, İtalya ekibi Umana Reyer Venice’ye kendi evinde 98-73 yenildi.
Gaziantep Basketbol da kendi sahasında Anwil’e 91-75 yenildi ve FIBA Avrupa Kupası’na veda etti. Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep’in takımı olan Gazinatep Basketbol, bu maçı İstanbul’da oynadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.