Serdar Dursun, Fenerbahçe ile antrenman topu videosu yüzünden mahkemelik olmuş!

Tahkim Kurulu kararı Fenerbahçe’nin golcüsü Serdar Dursun’un kulübünü dava ettiğini ortaya çıkardı. Dava gerekçesi ise Dursun’un top eleştirisi nedeniyle ceza alması.

Spor 16 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Serdar Dursun, Fenerbahçe'de ikinci sezonunu geçiriyor.

Meğer Fenerbahçe kulübü ile futbolcusu Serdar Dursun arasında bir dava varmış. Bu davanın varlığı ilginç biçimde ortaya çıktı.

Tahkim Kurulu kararları açıklandığında bir madde dikkat çekiciydi. Fenerbahçe ile sarı lacivertlilerin futbolcusu Serdar Dursun arasında Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na giden davanın sonucu onanmıştı. Basına sızmayan dava Tahkim Kurulu’nun kararıyla açığa çıktı.

Milliyet’in haberine göre Serdar Dursun, sosyal medya hesabından sezon başında antrenman yaptıkları topu eleştirdiği bir hikaye yayınladı. Hikaye, 24 saat Serdar Dursun’un Instagram profilinde kaldıktan sonra silindi. Ancak Fenerbahçe, Serdar Dursun’un bu davranışına kulüp disiplin talimatına göre 15 bin Euro (Yaklaşık 300 bin TL) para cezası verdi. Cezayı haksız bulan Serdar Dursun, kulübü şikayet etti ve dava süreci başladı. Tahkim kararıyla Serdar Dursun’un cezayı ödemesi kesinleşti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.