Akşener tutuklu Başkan Çetin’i ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’de tutuklu bulunan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i cezaevinde ziyaret etti.

Gündem 17 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “yolsuzluk ve rüşvet” operasyonu kapsamında 31 Ocak tarihinde gözaltına alınan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, 4 Şubat tarihinde tutuklanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale’ye gelerek 4 Şubat’tan bu yana tutuklu bulunan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’i ziyaret etti. Akşener, Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi’nde Belediye Başkan Çetin ile bir saate yakın bir görüşme yaptı.

Çanakkale Cezaevi’nin önünde bir araya gelen partililer “Ünal Çetin’e Özgürlük” pankartı açarken, Eceabat Belediye Başkanı Sami Zileli, Gökçeada Belediye Başkanvekili Ercan İpek ve CHP İl Başkanı Güler Koçer de Akşener’i karşılayanlar arasındaydı. Akşener, Başkan Çetin ile görüşmesinin ardından arabasından inmeden partililerle selamlaştı. “Gökçeada Belediye Başkanımız ile görüştüm” diyen Akşener, “Kendisi çok iyiydi, herkese selamları var. Yoğun programım nedeni ile hareket etmek zorundayız” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.