Fenerbahçe’de ‘yılın en güzel transferi’ydi! İlk maçı sarı lacivertlilere karşı oldu

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde ailesini kaybettikten sonra Fenerbahçe'nin 'yılın en güzel transferi" diyerek kadrosuna kattığını açıkladığı voleybolcu Abdülkadir Terlik, sarı lacivertlilere karşı forma giydi.

Spor 17 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Abdülkadir Terlik, depremde ailesini kaybetti.

Kilis Gençlikspor Kulübü’nde forma giyen 20 yaşındaki Abdülkadir Terlik, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerine Kilis’te otelde yakalandı. Terlik, depremden hasar almadan kurtulurken İskenderun’da yaşayan ailesi onun kadar şanslı değildi. Annesi Safiye, babası Bedir, ablası İslim Erkan ve 40 günlük yeğeni Ömer depremde hayatını kaybetti. Fenerbahçe 4 Mart’ta “Bizim için yılın en güzel transferi: Abdülkadir” başlığıyla oyuncuyu kadrosuna kattığını açıkladı. Açıklamaya göre Abdülkadir Terlik gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe’nin 2.Lig’deki takımında forma giyecek.

Kaderin cilvesi 2’nci Lig Play-Off maçlarında, Kilis Gençlik Spor Kulübü ile Fenerbahçe depremden sonra ilk maçta karşı karşıya geldi. 14 Mart’ta Çorum Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan Fenerbahçe 3-1 galip ayrıldı. Abdülkadir Terlik ise gelecek sezon ter dökeceği Fenerbahçe’ye karşı forma giydi. Maçtan sonra Anadolu Ajansı’na konuşan Abdülkadir Terlik, Fenerbahçe’den transfer teklifi geldiğinde ilk 15 dakika şaşkınlık yaşadığını söyledi ve “Fenerbahçe benim ve annemin tuttuğu takım olduğu için bu teklifi reddedemezdim” dedi. Terlik’e göre başkanı Ali Koç’un kendisine söylediği gibi Fenerbahçe kulüpten çok bir aile. Terlik, mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini vurguladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.