Şeyma Subaşı paralı yayına geçti: Aboneler 61 lira ödeyecek

Magazin 'ünlü'sü Şeyma Subaşı, sosyal medyada paylaştığı hayatını görmek isteyenlerden artık para alacak.

Kültür Sanat 17 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Türkiye’nin en çok merak edilen ünlülerinden Şeyma Subaşı, sosyal medyada paylaştığı görkemli hayatını görmek isteyenlerden artık para alacak. Instagram’ın sunduğu özellik sayesinde abonelik sistemi uygulayacak olan Subaşı, ayda 61 lira vererek abone olacak kişilere gündelik yaşamından tavsiyelere kadar çok şeyi vaat ediyor.

Instagram’ın verdiği yetkiye göre üyelere sunulacak ekstra içerikler şöyle sıralanıyor:

Abone rozeti: Şeyma Subaşı’ya direkt mesaj gönderildiğinde ya da gönderilerine bir yorum yapıldığında yorum yapan kullanıcının yanında özel bir rozet görünecek.

Destekçilere özel içerikler: Sadece üyelerin görebileceği, hikâye, gönderi, reels videoları.

Abone sosyal kanalı: Küçük bir abone grubuyla sosyal kanal başlattığında Şeyma Subaşı’yla sohbet etme fırsatı.

‘Günlük beslenmeden self care rutinine kadar…’
Subaşı, sosyal medyadan duyurduğu üzere şu ayrıcalıkları sunacak: “Kısaca anlatmak gerekirse arkadaşlar, burası sadece beni, yaptıklarımı, bir günümden kesitleri, düğün hazırlıklarımdan cilt bakımıma, moda önerilerinden günlük beslenme ve self care rutinime kadar tüm bunları merak eden ve izlemek isteyenleri bir araya getirmek istediğim bir mecra. Dünyamız ve biz zor zamanlardan geçerken, benim bugüne kadarki survive etme yöntemim bana hep iyi geldi. Bu süreci de gerçekten merak edenler ve benimle paylaşmak isteyenler için çok heyecanlıyım. Umarım birilerinin hayatına dokunabilir ve bu yolla fayda sağlayabilirim. Yani kısaca bu subscribe olayını her ay içerikleri için abone olduğunuz bir dijital platform, keyifle alıp okuduğunuz bir dergi gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca elde ettiğimiz abonelik gelirleri de yine sizlere sürprizlerle ve daha birçok güzel şeye vesile olarak geri dönecek. Bence çok eğleneceğiz.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seyma (@seymasubasi)’in paylaştığı bir gönderi

Düğünü merak ediliyor
Halihazırda 2.9 milyon takipçisi olan Subaşı’nın merak uyandırmasına neden olan unsurlardan biri, şu sıralar sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yle evlilik hazırlığı içerisinde olması. Subaşı’nın ışıltılı olacak düğününe dair detayları sürekli sosyal medya platformu üzerinden takipçilerine sunması da bu merak duygusunu daha çok tetikliyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.