Sivasspor Fiorentina’ya kaybetti, taraftar yumruk attı!

Konferans Ligi'nde Sivasspor, kendi sahasında Fiorentina'ya 4-1 yenilerek son 16 turunda elendi. Maçın sonunda bir taraftar Fiorentinalı futbolcu Alessandro Bianco'ya yumruk attı. Rıza Çalımbay İtalyanlardan özür diledi.

Spor 17 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Sivasspor, Fiorentina karşısında zor anlar yaşadı.

Sivasspor, Konferans Ligi son 16 turunda 1-0’ın kaybettiği maçın rövanşında övanş İtalya’nın Fiorentina ekibini konuk etti. Sivas 4 Eylül Stadyumu’ndaki maçın 35. dakikasında Erdoğan Yeşilyurt’un harika golüyle öne geçen Yiğido, 44’te Arthur, 62’de Nikola Milenkovic’in gollerine engel olamadı. 78’de Goutas topu kendi kalesine yolladı. 89’da Gaetano skoru belirledi. 81. dakikada Hakan Arslan kırmızı kart gördü.

Sivassporlu taraftarın Fiorentinalı oyuncuya yumruk atmasından sonra saha karıştı.

Taraftlar yumruk attı, Rıza Çalımbay İtalyanlardan özür diledi

Sivasspor’un iki taraftarı sahaya girdi. Fiorentinalı bir futbolcuya yumruk attı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yaşananlar için şöyle konuştu: “Çok özür diliyoruz. Bütün İtalyanlardan özür diliyorum. Olmaması gereken bir şeydi. Maçın bile önüne geçti. Tekrar tekrar özür diliyorum. Kusura bakmasınlar inşallah böyle bir olay daha gerçekleşmez.”

Alessandro Bianco, maçtan sonra yüzünün halini sosyal medyasından paylaştı.

Italiano: Olay maçı mahvetti

Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, taraftarın yumrukladığı futbolcusu Bianco için şöyle konuştu: “Bu duruma yapılacak yorum yok. Utanılacak bir durum olarak görüyorum. Futbolcumuzun burnu kızardı. Şu anda soyunma odasında oturuyor. Böyle bir olayın bütün maçı mahvettiğini düşünüyorum.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.