Buğulu sesiyle Tamino bugün İstanbul’da

Tamino, İstanbullu müzikseverlerle hasret gidermeye hazırlanıyor. İKSV’nin Gezgin Salon etkinliği kapsamında bu akşam İstanbul’da konser verecek olan Tamino, son dönemin en çok dinlenen isimleri arasında yer alıyor.

Kültür Sanat 18 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mısır kökenli Belçikalı müzisyen Tamino yeniden İstanbul'da

Pandemi öncesi yakaladığı çıkışı istikrarlı bir biçimde sürdüren Tamino, deprem felaketi nedeniyle bir aylık ertelemenin ardından İstanbul’da. +1 Sunar: Gezgin Salon kapsamında Volkswagen Arena’da bugün hayranlarıyla buluşacak olan Tamino, yeni albümü ‘Sahar’ın yanı sıra, sevilen diğer şarkılarını da seslendirecek.

Biletler haftalar önce tükendi

‘Indigo Night’ ve ‘Habibi’ gibi şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Mısır kökenli Belçikalı müzisyen, sanatçı köklere sahip bir ailenin üyesi. Mısır’ın en ünlü oyuncularından Muharrem Fuad’ın torunu olan Tamino, etkileyici sesi sayesinde genç yaşta üne kavuştu. 2017 yılından yaşadığı Belçika’nın yanı sıra Hollanda ve Fransa’da da ‘Habibi’ şarkısıyla şöhret kazanan Tamino, kısa sürede Türkiye’de de tanındı.

Geçtiğimiz yaz Parkorman’da gerçekleşen +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ndeki performansı büyük beğeni toplayan Tamino’nun 18 Mart’taki konserinin biletleri haftalar öncesinden tükenmişti.

Cumartesi gecesinin bir diğer yıldızı Onurr

Sakin grubundan tanıdığımız Onur Özdemir ya da nam-ı diğer Onurr, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı ‘Methiyeler’ albümünün lansman konseriyle bu akşam Blind’da. Gecenin öne çıkan bir diğer konseriyse Beşiktaş If Performance Hall’da. Yerli sahnenin sevilen ismi Ceylan Ertem de müzikseverlerle buluşacak.

Alternatif müziğin son dönemde büyük beğeni toplayan ikilisi Dolu Kadehi Ters Tut, İstanbul’un Anadolu yakasındaki JJ Arena’da hayranlarıyla bu gece buluşacak bir diğer isim.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.