Superman, Antalya semalarında

Dünyaca ünlü oyuncu Henry Cavill, Guy Ritchie'nin yönettiği filmin çekimleri için Antalya'ya geldi. Superman ile büyük şöhret kazanan İngiliz oyuncu çekimler boyunca Antalya'da konaklayacak.

Kültür Sanat 18 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Henry Cavill yeni filminin çekimleri için Antalya'da.

Superman ile özdeşleşen Henry Cavill, Guy Ritchie’nin ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ filminin çekimleri için Antalya’da. Filmin başrolünü üstlenen Cavill çekimler süresince Belek’te konaklayacak. Guy Ritchie’nin bol aksiyon vaat eden yeni casusluk filmi ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’, İkinci Dünya Savaşı’nı odağına alıyor. Dönemin İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve James Bond serisinin yaratıcısı Ian Fleming’in Nazilerle mücadele için kurduğu casusluk örgütünü konu edinen filmin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise Henry Golding’in yanı sıra Meksikalı ünlü müzisyen ve oyuncu Eiza Gonzalez.

İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman mevzilerine gizlice sızmayı amaçlayan bir casusu canlandıran Henry Cavill’in başrolünde yer aldığı film çok satan bir kitap uyarlaması. Son dönemin popüler yazarlarından biri olan Damien Lewis’in aynı adlı romanından uyarlanan filmin 2024’te izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Zack Snyder’ın yönettiği fimle Henry Cavill’in Superman kariyeri başlamıştı.

Superman ile gelen şöhret

Zack Snyder’ın 2013 yapımı ‘Man of Steel’ filmi ile Superman rolünü canlandırmaya başlayan Henry Cavill, sonrasında bu kült serinin değişmez ismi oldu. 2016 yılında iki fark yapımda Superman karakteriyle karşımıza çıkan Cavill, 2017, 2019, 2021 ve 2022 yıllarda da serinin devam yapımlarında Superman’i canlandırdı. 2022’de Superman haklarına sahip olan DC’nin başına geçen James Gunn ile yaşadığı anlaşmazlığın ardından Henry Cavill yapımdan ayrıldı.

Daha önce de yolları kesişmişti 

‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ filminde başrolde yer alan Henry Cavill, Guy Ritchie ile daha önce de birlikte çalışmıştı. Cavill, İtalya’da çekilen ve devamı filmi Türkiye’de olması beklenen ‘U.N.C.L.E’ filminde rol almıştı. Çekimlerine geçtiğimiz ay Antalya’da başlanan filmin yönetmeni Guy Ritchie kente hiç de yabancı değil. Son olarak çekimlerinin bir bölümü Antalya’da gerçekleşen ‘Hazine Operasyonu’ filmi izleyiciyle buluşan yönetmen Guy Ritchie, yeni çalışmasında da set olarak Antalya’yı tercih etti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.