Billie Eilish şimdi de dizi oyuncusu oldu

21 yaşındaki Amerikalı müzisyen Billie Eilish'in rol aldığı Swarm dizisi izleyiciyle buluştu. Prime Videos'ta yayınlanan dizi Eilish'in ilk oyunculuk deneyimi.

Kültür Sanat 19 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Billie Eilish ilk oyunculuk deneyimini Swarm dizisinde yaşıyor.

Son dönemin popüler şarkıcısı Billie Eilish, oyunculuk kariyerine adım attı. Sözlerini kendisinin yazdığı şarkılarla büyük bir yükseliş yakalayan genç müzisyen Childish Gambino ismiyle de bilinen Donald Glover’ın yönettiği dizide kamera karşısına geçti.

Türkiye’de olduğu gibi ABD’de de diziler uzun bir süredir altın çağını yaşıyor. Pek çok ünlü oyuncu film setlerini bırakıp dizilere yönelirken bu kervana son olarak müzisyen Billie Eilish de katıldı. 21 yaşındaki Amerikalı müzisyen, Swarm adlı diziyle yeni bir deneyime atıldı.

Müzisyenliğinin yanı sıra aktörlüğüyle de tanınan Donald Glover’ın yönettiği dizide hayranlarının karşısına çıkan Billie Eilish sosyal medya hesabından da diziye dair görsel paylaştı. İlk oyunculuk deneyimde Eilish, insanları manipüle etmeye çalışan bir terapist rolünde.

Prime Video’da yayında

Yapımın oyuncu kadrosunda Billie Eilish’in yanı sıra Dominique Fishback, Chloe Bailey, Damson Idris ile birlikte Karen Rodriguez, Heather Simms, Kiersey Clemons ve Paris Jackson gibi isimleri yer alıyor. Dizi Perşembe günü itibarıyla platformdaki yerini aldı. Dizinin ilk sezonu toplam yedi bölümden oluşacak.

Grammy ödüllü Billie Eilish’in dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir performans sergileyeceği hayranları arasında büyük bir merak konusu. Dizinin imdb puanıysa 7.1.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.