Haluk Bilginer, Elizabeth Moss ile aynı dizide

ABD merkezli Hulu dizisi The Veil'in çekimlerinin Türkiye ayağında Haluk Bilginer de rol aldı. İstanbul ve Niğde'deki çekimlerde Bilginer, The Handmaid's Tale dizisinin yıldızı Elizabeth Moss ile birlikte rol aldı.

Kültür Sanat 19 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Haluk Bilginer'in de rol aldığı The Veil'in çekimleri İstanbul ve Niğde'de gerçekleşti.

Haluk Bilginer, yeni bir uluslararası projeyle karşımızda. The Veil isimli dizide Haluk Bilginer, ünlü oyuncu Elizabeth Moss ile birlikte rol aldı. ABD merkezli dijital platform Hulu yapımı The Veil’in çekimlerinin bir bölümü de Türkiye’de gerçekleşti.

Taboo ve Peaky Blinders gibi dizilerin yaratıcısı İngiliz senarist Steven Knight’ın eseri olan The Veil’ın çekimlerinin Türkiye ayağı İstanbul ve Niğde’de gerçekleşti. The Handmaid’s Tale dizisindeki performansıyla dikkat çeken Elizabeth Moss, The Veil çekimlerinin geçekleştiği iki ay boyunca Türkiye’de kaldı.

İstanbul, Niğde, Paris ve Londra ekseninde geçen The Veil dizisi iki kadının gerilim dozu yüksek bir ölümcül oyununu konu ediniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Joana Ribeiro ve Josh Charles gibi isimler de yer alıyor. Haluk Bilginer’in de yer aldığı The Veil’in izleyicilerle ne zaman buluşacağı henüz açıklanmadı.

Bir uluslararası yapım için daha kameralar karşısında

Haluk Bilginer, The Veil’ın yanı sıra iddialı bir projeyle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Miramax’ın yapımcılığını üstlendiği ‘The Turkish Detective’ dizisinde başrolde yer alan Haluk Bilginer, müfettiş rolüyle karşımızda. Yasemin Kay Allen ve Ethan Kai ile birlikte rol aldığı dizinin bu yıl içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Dizi, Türkiye’de suçluları ortaya çıkaran Müfettiş Çetin İkmen (Haluk Bilginer), ortağı Mehmet Süleyman (Ethan Kai) ve dedektif Ayşe Farsakoğlu’nun (Yasemin Kay Allen) maceralarına odaklanıyor.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.