Bukayo Saka, Arsenal’in yüzünü güldürmeyi sürdürüyor! Manchester United yarı finalde

Premier Lig'de lider Arsenal, evinde Criystal Palace'ı Bukayo Saka'nın yıldızlaştığı maçta farklı geçti. Manchester United, İngiltere Federasyon Kupası'nda yarı finale yükseldi

Spor 20 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Saka, Crystal Palace karşısında 2 gol, 1 asistle oynadı.

Lider Arsenal, Premier Lig’de şampiyonluğu çok istiyor. Hafta içinde Avrupa Ligi’ne penaltılarla veda eden Londra ekibi, kendi sahasında Crystal Palace’ı konuk etti. Arsenal, 28’de Martinelli, 43. ve 74’te Bukayo Saka, 55. dakikada Xhaka’nın attığı gollerle sonuca gitti. Konuk takımın tek sayısı 63. dakikada Schlupp’tan geldi. Maçta 2 gol atan ve 1 asit yapan Saka yıldızlaştı. Oyuncunun u sezon Premier Lig’de 12 gol ve 10 asisti bulunuyor. Arsenal, 4-1’lik galibiyetle puanını 69’a yükseltti ve zirvede yer alıyor. Crystal Palace ise 27 puanda kaldı.

Fulham’da iki oyuncu 72. dakikada oyun dışında kaldı.

Manchester United yarı finalde

İngiltere Federasyon Kupası’nda Manchester City, Sheffield United ve Brighton’dan sonra turnuvanın son yarı finalisti Manchester United oldu. United, konuk ettiği Fulham’ı son 15 dakikada bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti. 50. dakikada Mitrovic ile öne geçen Fulpam’da Willian, 72. dakikada kaleye giren topu elle çıkardığı için kırmızı kart gördü. Pozisyona şiddetli itiraz eden Mitorovic de oyundan atılınca Fulham sahada 9 kişi kaldı. 75’te penaltıdan Bruno Fernandes beraberliği sağladı. 77’de Sabitzer ve 90+6’da Bruna Fernandes Mancheste takımına 3-1’lik skoru getirdi. United, yarı finalde Brighton ile oynayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.