Herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı: Evi terk etmedim

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile evliliğinde sorunlar olduğunu açıklarken, evi terk ettiği yönündeki iddiaları yalanladı. Karavan iddiası için ise dava açacağını söyledi.

Kültür Sanat 21 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç görkemli bir düğünle evlenmişti.

 

Magazin dünyasının en çok merak ettiği konuların başında gelen Oğuzhan Koç-Demet Özdemir evliliğinin akıbetine dair, taraflardan biri konuştu. Demet Özdemir, peşine düşen magazincileri sorularına yanıt verirken, Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları ve evi terk ettiği iddiasını yalanladı.

Tüm bunlara sebep olarak iki konu ortaya atılmış, birinde Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’e doğumgününde kalp kırıcı şekilde davrandığı, diğerinde de Demet Özdemir’in rol aldığı dizinin yönetmeniyle karavanda uygunsuz şekilde görüldüğü öne sürülmüştü.

Görkemli düğünle evlenmişlerdi: Evlilikte kriz varmış

Söylentilerin doğru olmadığını söyleyen Özdemir, yönetmeniyle ilgili iddia için dava açacağını söyledi. Oğuzhan Koç da eşinin açıklamasını paylaştı.

Özdemir şunları söylemişti. “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil. (Karavan iddiası) Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.