Türk dizileri bildiğimiz gibi: İspanya’da Melis Sezen’e büyük ilgi

Türk oyuncuların Akdeniz çıkarması sürüyor. Geçen yıl Can Yaman'ın İtalya'daki şöhretine tanık olurken, bu hafta da Melis Sezen İspanya'da büyük ses getirdi.

Kültür Sanat 21 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Şimdi de İspanya'da Melis Sezen ilgi görüyor.

Türk yapımı dizilerin şöhreti her yıl giderek artan ölçüde dünyada ses getiriyor ve buna paralel olarak Türk yıldızların hayran kitlesi genişliyor. Latin Amerika ve Arap dünyasındaki ilgiye alışığız ancak Can Yaman’ın İtalya’da gördüğü ilginin ardından bu kez de Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen bir başka Akdeniz ülkesi İspanya’da coşkuyla karşılandı.

 

İspanya’da düzenlenen Malaga Film Festivali’ne Vanity Fair dergisinin davetlisi olarak katılan Melis Sezen, kırmızı halıda hayranlarıyla buluştu. Oyuncu bol bol selfie çektirirken, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Melis Sezen (@melisssezen)’in paylaştığı bir gönderi

Sezen şunları not olarak düştü: “Malaga Film Festivali büyülü bir diyar gibi geldi bana ilk anından beri. Sevgili Türk Hava Yolları ve Vanity Fair davetiniz için çok teşekkür ederim sizinle böyle bir geceyi paylaşmak benim için çok özel. 2 ay önce ilk defa İspanya’ya geldiğimde bir daha kopamayacağımı hissediyordum. İki Akdeniz ülkesi olarak o kadar çok ortak şey paylaşıyoruz ki, burda böylesine kocaman bir sevgiyle karşılanmak tarif edilemez bir mutluluk benim için. Çok özel ruhlu insanlarla tanıştım burda, bu sihirli gece için teşekkür ederim.”

Son olarak Sadakatsiz dizisinde izlediğimiz Melis Sezen, şu anda Murat Ünalmış ile başrolünü paylaşacağı yeni dizisi Gülcemal’le izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)’in paylaştığı bir gönderi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.