Star Wars ve Harry Potter hayranları yasta!

Star Wars ve Harry Potter filmlerinde oynayan 56 yaşındaki Paul Grant, 56 yaşında Londra'da yaşamını yitirdi. Geçen perşembe fenalaşıp bayılan ve hastaneye kaldırılan oyuncu pazartesi günü vefat etti. Ölüm nedeni ise açıklanmadı.

Kültür Sanat 22 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Oyuncu Paul Grant sinema tarihinin en popüler serisi Star Wars ve Harry Potter filmlerinde oynamıştı.

Star Wars ve Harry Potter filmlerinde rol alan aktör Paul Grant, 56 yaşında Londra’nın kuzeyindeki King’s Cross tren istasyonunun önünde baygın halde bulunduktan sonra yaşamını yitirdi. Grant, geçen perşembe öğleden sonra tren istasyonunun dışında bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan oyuncunun pazartesi günü yaşamını yitirdiği açıklandı. Ama aktörün ölüm nedeni açıklanmadı.

Londra’daki ambulans servisi sözcüsü ise “16 Mart Perşembe günü saat 14.08’de tren istasyonundaki bir olayın rapor edilmesi için çağrıldık. Bir müdahale arabasıyla bir ambulans ekibi ve bir sağlık görevlisi gönderdik. Bir erkeği olay yerinde tedavi ettik ve öncelikli olarak hastaneye kaldırdık” dedi.

‘Jedi’ın Dönüşü’nde bir Ewok’u ve Harry Potter ve Felsefe Taşı’nda bir goblini oynayan Paul Grant, 1986 yapımı ‘Labirent’te David Bowie ve Jennifer Connelly ile birlikte Goblin Birliği’nden biri olarak göründü. Ayrıca 1985 yapımı Tom Cruise’un oynadığı ‘Efsane’ filminde rol almıştı.

Hiçbir kız babasını kaybetmeyi hak etmez

Oyuncunun kızı Sophie Jayne Grant, babasının hayatını kaybettiğini doğrularken Sky News’a yaptığı açıklamada, “Kalbim kırık. Hiçbir kız babasını kaybetmeyi hak etmez. O çok tanınan ve yaptığı işleri nedeniyle sevilen biriydi. Çok erken öldü” dedi. Oyuncunun kız arkadaşı Maria Dwyer ise “Paul hayatımın aşkıydı. Tanıdığım en komik adamdı. O benim hayatımı tamamladı. Onsuz hayat asla eskisi gibi olmayacak” açıklamasında bulundu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.