M83 ile İstanbul’da randevumuz var

Anthony Gonzalez tarafından 1999 yılında kurulan M83, yıllar sonra yeniden İstanbul'da. 'Fantasy' albümleri için turneye çıkacak olan grup 13 Haziran'da Maximum Uniq Hall Açık Hava'da konser verecek.

Kültür Sanat 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
M83 grubunun kurucusu Anthony Gonzalez

Fransa’nın son yıllarda çıkardığı en başarılı elektronik müzik topluluklarından M83, 13 Haziran akşamı Maxiumum Uniq Açık Hava’da. Grubun kurucusu Anthony Gonzalez tarafından “Yetişkinler için rüyalar üreten topluluk” olarak tanımlanan M83, özellikle 2010’lu yıllardan sonda büyük bir üne kavuştu. 1999’da Anthony Gonzalez tarafından kurulan M83, son olarak 2016 yılında İstanbul’a gelmişti.

Konserlerinde hem işitsel hem de görsel açıdan zengin bir performans sunan M83, ünlenmelerini film ve reklam müziklerine de borçlu. 2011 yılında yayınladıkları ‘Midnight City’ şarkısı François Ozon’un yönettiği ‘Genç ve Güzel’ filminde de kullanılmıştı. Pek çok reklamda da kullanılan şarkı Spotify’da 850 milyon kez dinlenme başarısı yakaladı.

‘Fantasy’ albümü turnesi için İstanbul’a geliyorlar

Geçtiğimiz günlerde yepyeni stüdyo albümleri ‘Fantasy’i yayınlayan grup, bu albümün turnesi kapsamında, romantik synth melodileriyle İstanbul’a geliyor. İşitsel ve görsel açıdan çok şey vaat eden konserin biletleri 27 Mart Pazartesi itibarıyla Biletix, Passo, Biletino ve Bubilet platformlarında satışa çıkacak.

İstanbul Caz Festivali biletleri satışa çıkıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.