En minik Coppola, babasının kredi kartıyla helikopter kiralamaya kalkınca fena yakalandı

'Baba' filminin yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 16 yaşındaki torunu Romy, TikTok'çu oldu. Babasının kredi kartıyla helikopter kiralamaya kalkınca da yakalandı ve ceza gördü.

Kültür Sanat 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Romy Coppola'nın Tiktok hesabı kapatıldı.

Sinema tarihini Coppola soyadı geçmeden yazmak biraz tuhaf olacaktır. ‘Baba/ The Godfather’ üçlemesinin yanı sıra ‘Kıyamet/Apocalypse Now’ ile tarihe adını yazdıran Francis Ford Coppola’nın yanı sıra kızı Sofia önemli yapımlara imza atmış bir isim. ‘Baba’ üçlemesinin son filminde Mary Carleone rolüyle sinemaya oyuncu olarak adım atan ama eleştirilerin de etkisiyle çok geçmeden bu sevdadan vazgeçip kamera arkasına geçen Sofia Copolla, ‘Bir Konuşabilse/Lost in Translation’ ile ne kadar doğru bir karar verdiğini tüm dünyaya göstermişti.

‘Baba 2’ ile Francis Ford Coppola, ‘Bir Konuşabilse’ ile de Sofia Coppola Oscar kazanırken üçüncü kuşak da bambaşka bir mecrayla adından söz ettirdi.

TikTok hesabı kapatıldı

Kuşağının büyük bölümü gibi bir Tiktok kullanıcısı olan 16 yaşındaki Romy Coppola Mars, babasının kredi kartıyla helikopter kiralamaya çalıştığı için cezalandırıldı.

Coppola ailesi aldıkları karar gereği en başından itibaren sosyal medya mecralarını kesinlikle kullanmıyor. Ailenin aldığı bu karara uymayan Romy, cezadan da kurtulamadı. Ailesinin hem babasının kredi kartını izinsiz kullandığı hem de sosyal medya hesabı açtığı için cezalandırdığı Romy Coppola Mars’ın Tiktok profiline ise ailesinin yaptırımı nedeniyle artık ulaşılamıyor.

Twitter’da 10 milyon kez izlendi

Romy’nin helikopter kiralama girişimi başarısızlıkla sonuçlansa da bu macerası genç Coppola’ya epey bir ün katmışa benziyor. Tiktok hesabı kapatılmış olsa da konuya dair yaptığı açıklamayı içeren videonun Twitter’dan izlenme sayısı 10 milyonu aştı.

Romy “Kamp arkadaşımla akşam yemeği yemek istediğim için babamın kredi kartıyla New York’tan Maryland’e bir helikopter kiralamak istedim. Bu yüzden de ailem tarafından cezalandırıldım” yönünde bir açıklama yaptı. Ailesinin evde vakit geçirmediğinden şikâyetçi olan Romy, bakıcısı ve onun erkek arkadaşını da yayınladığı kısa videoda görüntüye yansıtıp çiftten “yedek ebeveynlerim” diye bahsetti. Romy Coppola, Sofia Coppola ve Fransız müzisyen Thomas Mars’ın kızı olarak 2006 yılında dünyaya gelmişti.

Sofia Coppola’nın The Godfather utancı bitmemiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.