Erbakan’ı eleştirirken ittifak kararı gelince canlı yayında çark ettiler

AK Parti'ye yakın 24 TV kanalı, Cumhur İttifakı'na katılmadığı için Yeniden Refah Partisi'ni eleştirirken canlı yayında gelen bilgiyle haberi yarıda kesti. 24 TV eleştiriyi bırakıp haberi "Erbakan'ın mirası Cumhur İttifakı'nda" başlığıyla verdi.

Gündem 25 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İktidara yakın 24 TV kanalının dünkü yayınında Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılma kararı eleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı hedef alan 24 TV haberinde, Erbakan’ın Yüksek Seçim Kurulu’na yaptığı başvurunun ‘diploma eksikliği’ nedeniyle reddedilmesinde “bit yeniği” olduğu öne sürüldü. Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite diploması olmadığı iddiası üzerinden yürüyen tartışmaya gönderme olarak bunu yaptığı aktarıldı.

Haberde bu cümleler aktarıldıktan saniyeler sonra yayın yarıda kesildi ve haber sunucusu “Son dakika haberi var” diyerek Yeniden Refah’ın Cumhur İttifakı’na katıldığını duyurdu.

Kısa bir süre sonra haber “Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı’yla beraber yol yürüme kararı aldı. Rahmetli Başbakan Necmettin Erbakan’ın mirası, Milli Görüş cephesi safını Cumhur İttifakı’ndan yana belirlemiş oldu” cümleleriyle izleyicilere aktarıldı.

24 TV eleştiriyi bırakıp haberi “Erbakan’ın mirası Cumhur İttifakı’nda” başlığıyla verdi.

Fatih Erbakan’dan Cumhur İttifakı’na rest: Gerekçe 20 vekil mi ‘6284’ mü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.