Togg, yıllık üretim hedefinin 5 katı siparişi 7 günde aldı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ilk akıllı cihaz modeli T10X için 7 günde 100 bin ön sipariş verildiğini açıkladı. Böylece Togg, bu yıl için hedeflediği 20 bin adetlik üretim hedefinin beş katı kadar siparişe sadece bir haftada ulaşmış oldu.

Ekonomi 25 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, ilk akıllı cihaz modeli T10X için 7 günde 100 bin ön sipariş verildiğini açıkladı.

Togg’un bu yıl sonuna kadar üretim hedefi 20 bin adet araç. Yani verilen sipariş sayısı şirketin üretmeyi hedeflediği araç sayısından bile fazla. Ayrıca şirket zaten 2023 yılı boyunca kullanıcılara 12 bin aracı doğrudan satacak. Yani satış açısından bakılacak olursa siparişler satış rakamından 8 kata yakın fazla.

Şimdi ön sipariş veren 100 bin kişi, ilk aşamada bu 12 bin aracı alabilmek için kuraya girecek. 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart’a kadar devam edecek.

Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg web sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan’a 60 bin lirayı aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X’i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak.

Togg, 24 saatte 1 yıllık hedefini geride bıraktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.