Akşener ile Yavaş birlikte iftar yaptı: Kazanıyoruz

Ankara'da Mansur Yavaş'la birlikte iftara katılan Akşener, "15 Mayıs'ta Türkiye nasıl bir güne uyanacak?" sorusuna "Harika bir güne uyanacak" yanıtı verdi.

Siyaset 27 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte deprem bölgesindeki üreticilerin ürünlerinin satıldığı Kahramanmaraş Dayanışma Günleri etkinlik alanını ziyaret etti.

Altınpark ANFA’daki etkinlik alanında stantları gezip esnafla sohbet eden, tespih, el işçiliğiyle yapılan örtü, bileklik, kolye, yüzük ve gıda ürünleri alan Akşener, emekli olduğunu hatırlatarak ürünleri maaşıyla satın aldığını söyledi.

Akşener, bir de yüzük alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’a hediye etti.

Maraş’taki Ebrar Sitesi’nde hayatını kaybeden firma sahibinin standında gönüllü olarak satış yapan kadın avukat ve doktorlar Akşener ve Yavaş’a dilek bilekliği hediye etti.

Gazetecilerin dileğini sorduğu Akşener, “Seçimi kazanıyoruz” yanıtını verdi.

İYİ Parti lideri, “15 Mayıs’ta Türkiye nasıl bir güne uyanacak?” sorusunu ise “Harika bir güne uyanacak” diye cevapladı.

Mansur Yavaş da dileğinin sorulması üzerine “Hepimizin dileği ortak. Dilek, değişim” diye konuştu.

Etkinliğin ardından Meral Akşener ile Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi’nde düzenlenen iftar programında, Ankara Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu İstanbul’da açılış yaptı: İmamoğlu ‘hedef Türkiye’ diyecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.