Mehmet Ağar aylar sonra fotoğraf verdi… Aliyev ile aynı karede

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, aylar sonra Azerbaycan'da ortaya çıktı. Ağar, Karabağ-Galatasaray maçı öncesinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile aynı kareye girdi.

Gündem 28 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın, ‘FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım’ suçundan cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilen Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov’a ‘kumpas kurarak’ Bodrum’daki Yalıkavak Marina’ya ‘çöktüğünü’ öne sürmüştü.

Sedat Peker ayrıca Mehmet Ağar’ı kokain ticareti yapmakla ve kayıtlara ‘faili meçhul’ olarak geçen pek çok cinayetin planlayıcısı olmakla suçlamıştı. Ağar ise yaptığı açıklamayla suçlamaları reddetmişti.

Sedat Peker aylar sonra ortaya çıktı, Mehmet Ağar için çok ağır iddialar ortaya attı

Sedat Peker ile yeniden gündem olduktan sonra Mehmet Ağar ilk kez 7 ay önce İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın kızının düğününde görüntülenmişti.

7 aydır fotoğraf vermeyen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Azerbaycan’da ortaya çıktı.

Mehmet Ağar, Karabağ-Galatasaray maçı için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

Mehmet Ağar, gelirleri 6 Şubat’ta meydana gelen Maraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere bağışlanacağı açıklanan Karabağ-Galatasaray maçı için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

Mehmet Ağar, maç öncesinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile aynı kareye girdi.

Mehmet Ağar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile aynı karede…

Mansimov: Mehmet Ağar bir hiçtir, balondur!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.