Muhalefetin beklediği görüşme: Kılıçdaroğlu İnce’yi ziyaret edecek

Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Muharrem İnce'yi ziyaret edecek.  İki cumhurbaşkanı adayı arasındaki görüşmenin saat 17.00'de yapılacağı öğrenildi.

Siyaset 29 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Seçim tarihi yaklaşırken siyaset kulislerinde hareketlilik artıyor. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüşecek mi sorusu yanıt buldu. Kılıçdaroğlu bugün saat 17.00’de Muharrem İnce’yi ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanlığı yarışından çekilmesi istenen İnce, son yaptığı açıklamada siyaset yapmak istediğini söyleyerek adaylığının devam edeceğini belirtti. İnce, şu ana kadar kendisine gelen bir teklif olmadığını belirterek Kılıçdaroğlu ile görüşmeye açık olduğunu kaydetti.

Muharrem İnce adaylık için 100 bin imzayı topladı

Memleket Partisi liderinin partisinin merkez yönetim kurulunu toplayacağı da öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimine göre, 30 Mart Perşembe gününe kadar itirazlar devam edecek. 31 Mart Cuma günü ise kesin aday listesi Resmi Gazete’de yayımlanacak. Bu nedenle 30 Mart mesai bitimine kadar adaylıktan çekilmezse Muharrem İnce’nin ismi oy pusulasında yer alacak.

Muharrem İnce: Kemal Bey lehine çekilmeyi bilirim ama…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.