Liv Tyler, 15 yıl sonra geri dönüyor

Liv Tyler, yeni ‘Kaptan Amerika’ filmiyle Marvel evrenine geri dönüyor. Son olarak 2008 yılında ‘The Incredible Hulk’ta rol alan Liv Tyler’ın Marvel ile yolu 15 yıllık aranın ardından yeniden kesişti.

Kültür Sanat 30 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Liv Tyler en son 'The Incredible Hulk' filminde rol almıştı.

Yüzüklerin Efendisi’nin ışığı Liv Tyler, 15 yıl sonra yeniden bir Marvel yapımında rol almaya hazırlanıyor. Son olarak 2008 yapımı ‘The Incredible Hulk’ta Bruce Banner’ın kız arkadaşı olan bilim insanı Betty Ross rolüyle Edward Norton’ın karşısında yer alan Liv Tyler, o zamandan beri bir Marvel filminde görünmemişti.

‘Kaptan Amerika: Yeni Dünya Düzeni / Captain America: New World Order’ filmiyle Marvel evrenine geri dönen Tyler, filmde Kaptan Amerika rolündeki Sam Wilson’ın yanı sıra Harrison Ford, Shire Haas ve Tim Blake Nelson ile rol paylaşacak.

Çekimleri ABD’nin Atlanta şehrinde devam eden filmin 3 Mayıs 2024’te vizyona girmesi planlanıyor. ‘The Falcon and the Winter Soldier’ mini dizisinin sorumlusu Malcolm Spellman tarafından yazılan filmin yönetmenliğini ‘Cloverfield Paradoksu’ndan tanıdğımız Julius Onah üstleniyor.

Crazy klibiyle ünlenmişti

Liv Tyler, babası Steven Tyler’ın ‘Get a Grip’ albümünde yer alan ‘Crazy’ şarkısının klibinde rol aldıktan sonra kısa sürede tüm dünyada ünlendi. İtalyan yönetmen Bernardo Bertolucci’nin ‘Çalınmış Güzellik’ filmindeki performansıyla da dikkat çeken 1977 doğumlu Tyler, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde canlandırdığı Arwen karakteriyle de özdeşleşmişti.

İngiliz polisi, ‘Yüzüklerin Efendisi’ ve ‘1984’ okumayı terör tehdidi olarak etiketlemiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.