Sokak röportajında ‘Hizbullahçıyım’ deyip İnce ve Atay’ı ‘kafa kesmekle’ tehdit etti

Batman'da yapılan bir sokak röportajında, "Hizbullahçı" olduğunu söyleyen kişi, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'ı "kafa kesmekle" tehdit etti.

Gündem 30 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Siyasetteki ‘Hizbullah’ tartışması sürerken Batman’daki bir sokak röportajında, “Hizbullahçı” olduğunu belirten bir kişinin tehditleri tepki çekti.

Sokak röportajında konuşan kişi AK Parti’ye oy vereceğini söyleyerek muhalefete tehditlerde bulundu.

“Biz Hizbullahçıyız” diyen kişi, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay’ın cemaatlerini kapatacaklarını söylediklerini hatırlatıp “Batman’da görsem kafalarını keserim” dedi.

Hizbullah-Hüdapar bağlantısı Diyanet raporunda

Muhalefet partilerini destekleyenler için “Onları destekleyenler de onlar gibi kafirlerdir” diyen kişi “Cihata hazırız, kafalarını keseriz” sözleriyle tehditlerini sürdürdü.

Söz konusu ifadeler sosyal medyada tepki çekerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’ten bir açıklama geldi.

Avukat Çelik, “Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız!…” açıklamasında bulundu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.