Togg T10X sahipleri belli oldu

Togg'un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından 20 bin kişi 'asil' 20 bin kişi ise 'yedek' olarak belirlendi. Ön sipariş sürecine 177 bin 476 kişi katılmıştı.

Ekonomi 30 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, dün noter huzurunda gerçekleştirildi. Dijital çekiliş, Togg’un Youtube kanalından ve TRT Haber’den canlı yayınlandı. Ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan kişilerin listesi saat 22.30’da Togg’un resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

Togg’un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından 20 bin kişi ‘asil’ 20 bin kişi ise ‘yedek’ olarak belirlendi.

2023 yılı için planlanan teslimatlarda iptallerin yaşanması halinde yedek listedeki kullanıcılar devreye alınacak. Ancak 2023 yılı teslimatları için yedek listeden asıl listeye geçemeyenler 2024 yılı ocak ayı itibarıyla belirlenecek yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilecek. Bu siparişi verenler, 2024 yılı haziran ayına kadar herhangi bir çekilişe girmeden araçlarınıı teslim alabilecek.

Talebi patlayan Togg üretimini artırıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.