‘Korkuyorum’ filmi için galada buluşalım!

İKSV Galaları kaldığı yerden devam ediyor. Ari Aster’ın merakla beklenen yeni filmi 'Korkuyorum / Beau is Afraid' 6 Haziran’da Kadıköy Sineması ve CineWAM City’s Nişantaşı'nda sinemaseverlerle buluşacak. Biletler 12 Mayıs'ta genel satışa çıkıyor.

Kültür Sanat 11 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Filmin başrolünde başarılı oyuncu Joaquin Phoenix yer alıyor.

İKSV Galaları, Ari Aster’ın merakla beklenen ‘Korkuyorum / Beau is Afraid’ filmini sinema gösterimi öncesi izleyiciyle buluşturuyor. Günümüz sinema dünyasının en yaratıcı isimlerinden Ari Aster, yeni filmi ‘Korkuyorum’, bize bilinmeyene doğru delicesine bir yolculuk vaat ediyor. Filmin gösterimleri 6 Haziran’da Kadıköy Sineması ve CineWAM City’s Nişantaşı’nda.

Joaquin Phoenix başrolde

‘Hereditary’ ve ‘Midsommar’ ile korku-gerilim türüne taze kan getiren Ari Aster’ın her zamanki gibi senaryosunu yazıp yönettiği ‘Korkuyorum’, annesine ulaşmaya çalışan paranoyak bir adamın macerasını anlatıyor. Filmin başrolünü ise bu yıla farklı yapımlarla damgasını vurmaya hazırlanan Joaquin Phoenix üstleniyor. ‘Korkuyorum’un oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix’in yanı sıra Emmy ödüllü Nathan Lane, Hollywood’un gözde oyuncularından Amy Ryan, Hayler Squires, Stephen Mckinley Henderson ve Denis Ménochet yer alıyor.

2011’de çektiği ‘Beau’ adlı kısa filminden yola çıkarak ‘Korkuyorum’u kurgulayan Ari Aster, yeni filmini bir kâbus-komedi olarak tanımlamayı tercih ediyor. Kaygı krizleri ve korku ataklarıyla kafası karışan Beau, annesini ziyaret etmek için çıktığı yolculukta onu bekleyen kötü güçler ve görünmeyen gözlerle yüzleşmek zorunda kalıyor; iç dünyasının gizemini ve annesiyle ilişkisini çözmeye çalışıyor. Günümüz dünyasının duygusal kaoslarını ve kolektif bilinmezliğini mercek altına alan film, bir adamın tek başına yolculuğunu izlerken bize her adımda korku ve mizahı birlikte sunuyor.

Müjde, çellonun pop starı Hauser İstanbul’a geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.