Ergin Ataman’ın transfer listesini Yunan basını duyurdu

Panathinaikos’la anlaştığı belirtilen Ergin Ataman’ın yeni takımı için transfer listesi şekillenmeye başladı. Haberi Yunan basını duyurdu.

Spor 24 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Ergin Ataman'ın transfer listesi yıldızlarla dolu.

Uzun yıllardır dörtlü final mücadelesinden uzak kalan ve eski günlerine dönmeyi hedefleyen Panathinaikos, bu yaz takımın başına Ergin Ataman’ı getirecek. Tecrübeli antrenör, Anadolu Efes’le geçen başarılı yılların ardından Atina yolunu tutacak.

Bir zamanlar Yunan basketbolunun zirvesinde olan Pana, son yıllarda Olympiakos’un gölgesinde kaldı. Başkan Giannakopoulos’la beraber yatırımı artırmak isteyen Yoncalar, Anadolu Efes’le iki kez Euroleague şampiyonu olan Ergin Ataman’la anlaşmıştı. Ataman, geçen hafta Atina’da Genel Menajer Sani Becirovic ve İletişim Direktörü Dimitris Kontos’la görüştü. Söz konusu görüşmede Başkan Giannakopoulos da yer aldı. Buluşmada yeni sezon yapılanması da konuşuldu.

Sertaç Şanlı'dan Ergin Ataman'a mesaj: Yunanistan...Sertaç Şanlı’dan Ergin Ataman’a mesaj: Yunanistan…

GazettaGR’nin haberine göre Monaco’dan Mike James, Real Madrid’den Mario Hezonja, Milano’dan Naz Mitrou-Long gibi isimler Ataman’ın transfer listesinde başı çekiyor. Öte yandan Anadolu Efes’le sözleşmesi bitecek Elijah Bryant ve Rodrigue Beaubois gibi isimlerin de tecrübeli koçla beraber Atina’ya gidecekleri söylentiler arasında.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.