Dikkat spoiler! Euphoria’nın Cassie’sinin uzun bir yolu var

Sydney Sweeney BluTV’de yayınlanan 'Euphoria' dizisinin yeni sezonu hakkında konuştu. Sweeney, dizinin üçüncü sezonunda Cassie'nin sürpriz dolu yolculuğunu bir yolcuğunu olacağını ve izleyicilerle buluşmak için sabırsızlandığını söyledi. Sweeney'nin ufukta görünen yeni projeleri de var.

Kültür Sanat 25 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Sydney Sweeney, 'Euphoria'nın yeni sezonunda yaşanacak gelişmeleri sabırsızlıkla beklediğini söylüyor.

Sydney Sweeney’den al haberi. BluTV’de yayınlanan ‘Euphoria’ ve ‘The White Lotus’ dizisindeki performanslarıyla son dönemin popüler isimlerinden Sweeney, ‘Euphoria’nın üçüncü sezonu hakkında konuştu. Canlandırdığı Cassie karakterinin yaşaması gereken çok şey olduğunu ve izleyicilerin yeni sezonda yaşanacak gelişmeleri izlemesini sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Emmy ödüllü Zendaya’nın hayat verdiği uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele eden lise öğrencisi Rue ve çevresinin yaşadıklarını anlatan ‘Euphoria’, 2022 Şubat’ında üçüncü sezon onayını almıştı. Dizinin yeni sezon çekimleri henüz başlamadı. Net bir bilgi olmasa da yeni bölümlerin 2024’e kadar yayınlanmayacağı kesin görünüyor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Sweeney’den bir de romantik komedi geliyor

Sydney Sweeney’in takvimi ise yoğun. HBO’nun yeni dizisi ‘Reality’ ile yeni bir maceraya başlayacak oyuncu, Glen Powell ile başrollerini paylaştığı ‘Anyone but You’ isimli filmle izleyicilerle buluşacak. Sweeney, romantik komediler izleyerek büyüdüğünü bu nedenle de film için çok heyecanlı olduğunu söylüyor: “Çok eğlenceli bir deneyimdi, izleyicilerin hikayeye ve karakterlere hayran kalacağını düşünüyorum.”

Romantik komedi türündeki film, 15 Aralık’ta vizyona girecek.

Kırmızı halıların prensesi Zendaya, beyazperdede de prenses olabilirKırmızı halıların prensesi Zendaya, beyazperdede de prenses olabilir

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.