İrem Derici’den akustik albüm

İrem Derici, sevilen şarkılarını bir araya getirdiği 'İrem Derici Ex'ten Next' albümüyle karşımızda. Şarkılarının akustik versiyonunu seslendiren Derici'ye 'Güya' şarkısında Onurr da eşlik ediyor.

Kültür Sanat 27 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
İrem Derici akustik albümü için her hafta bir klip yayınlayacak.

İrem Derici yeni albümüyle karşımızda. Akustik albümün sürprizi de Onur Özdemir, nam-ı diğer Onurr. ‘İrem Derici Ex’ten Next’ adını taşıyan albümde Derici, bugüne kadar yayınladığı çok sevilen şarkılarının akustik versiyonlarını seslendirdi. Her hafta bir şarkı ve klibi yayınlanacak albümün çıkış şarkısı ‘Ara Sıra’ ardından ‘Affeder Mi Aşk Bizi’ büyük ilgi gördü.

Müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren İrem Derici, yeni albümüyle ezber bozuyor. Dinlenme rekorları kıran şarkılarını arasından seçtiği şarkıların akustik versiyonlarını dinleyiciyle buluşturan Derici ‘Uzun zamandır yapmak istediğim bir albümdü. Bana da bu konuda çok talep geliyordu ve sonunda yaptık’ dedi.

Müzikal kariyerinde 10 yılı geride bıran ve birçok başarılı projeye imza atan İrem Derici, zamansız bir başucu albümü olarak tanımladığı ‘İrem Derici Ex’ten Next’ ile müzikseverlere romantik ve keyifli bir deneyim yaşatmayı hedeflediğini açıkladı.

Her hafta bir klip

Albümün sürprizi ise Onurr’un son albümünde seslendirdiği ‘Güya’. İki yakın dost olan ve birçok iş birliği yapan Onurr ve İrem Derici bu kez ‘Güya’nın akustik versiyonu için bir araya geldi. İrem Derici her hafta albümde yer alan şarkılardan biri ve klibini yayınlayacak. İlk çıkış şarkısı olarak seçilen ‘Ara Sıra’ ardından ‘Affeder Mi Aşk Bizi’ kısa sürede dikkat çekmeyi başarmıştı. Her iki şarkısıyla müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan İrem Derici şimdi de Onurr ile düeti ‘Güya’da bu geleneğini bozmayacak.

Haftanın konser rotası: Gülşen sezonu açıyorHaftanın konser rotası: Gülşen sezonu açıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.