Tarkan’ın Türkiye Almanya arası yeni yaşamı

Bir süredir Köln ve Düsseldorf'dan paylaşım yapan süper star Tarkan'ın artık Türkiye'de yaşamayacağı konuşuluyordu. Müge Dağıstanlı bugünkü yazısında yanıtını veriyor. Peki Tarkan neden Harbiye Açık Hava'da konser vermiyor? Onun da yanıtı var

4 Haziran 2023
Tarkan Tevetoğlu

Tarkan nerede?

Bir süredir Köln ve Düsseldorf’dan paylaşım yapan Tarkan’ın, doğup büyüdüğü Almanya’da neden bu kadar uzun kaldığı konuşuluyordu. Tarabya’daki komşuları “Evini kapatmadı” dedi, ama Tarkan artık yarı zamanlı bir yerleşim düzenine geçti. Albüm, konser, reklam çekimi için İstanbul’a gelecek. Kalan zamanlarda ailesiyle Almanya’da olacak.

Tarkan

Tarkan eşi Pınar ve kızları Lidya ile Almanya’da.

Harbiye’de neden çıkmıyor?

Tarkan’ın, 4 yıldır Harbiye Açıkhava konserlerini neden yapmadığı da başka bir merak konusu. Oysa 2019’daki 7 konserden 5.5 milyon TL kazanmış, seyirci rekoru da kırmıştı. Pop yıldızı “Yoksa bir küslük, ya da engel mi var?” şeklindeki sorulara şöyle cevap veriyormuş: “Hayır, asla öyle bir şey yok.” Birkaç organizatör ve yapımcı da şöyle söylüyor: “Çok teklif gitti, tüm imkanlar sunuldu. İstediği rakamlar verildi. Ama kendisi istemiyor. Herhangi bir sıkıntı, engel yok.”

Rekor fiyatlara 3 konser

Pop yıldızının yeni konser takvimi ise şöyle; 19 Ağustos Monte Carlo, eylülde Azerbaycan turnesi, 29 Ekim’de İstanbul… Yurt içi konserleri özel kutlamalarda fiyatı 9 milyon TL’ye kadar çıkaran Tarkan’ın yurt dışı kaşesi de 1.5 milyon Euro’yu geçti. Geçen yıl  bir alışveriş sitesinden 30 milyon TL, bir dijital platformun reklam filminden 50 milyon TL alan pop yıldızı, bu rakamları 2023 sonu güncelleyecek.

40 gün önce ihanet davasıyla sarsıldılar: ‘Sütlaç ve ateş pahası’ cephesinde son durum

Kadir Doğulu’nun 25 Nisan’da, Çeşme’de bir kulüpte 2 genç kızla yakın temas görüntüleri magazine bomba gibi düşmüştü. Eşi Neslihan Atagül’le olan 7 yıllık evliliklerinde sona yaklaştıkları konuşuldu. Aradan geçen 40 günde gelinen nokta şu; birbirlerine ‘Sütlaç’ ve ‘Ateş Parçası’ diye seslenen çift, krizi fırsata çevirdi. Yılın ikinci yarısında para basacaklar.

Neslihan Atagül, son röportajında Kadir Doğulu için “Kocamı o kadar çok seviyorum ki, o ne isterse yaparım” demişti.

Karavanlı tatil, yeni dövme

– Neslihan Atagül önceki akşam katıldığı bir davette “İhanet iddiası gerçek dışı. Eşime güvenim tam! Halimizden gayet memnunuz. Keyfimiz, neşemiz yerinde” dedi. Sosyal medya yorumlarına güldü.

– Çift, temmuzda 7’nci evlilik yıldönümünü çıkacakları geleneksel karavan tatilinde kutlamaya karar verdi.

– Neslihan Atagül dudağının içine eşi Kadir’in baş harfi ‘K’ dövmesi yaptırmıştı. Doğulu da eşini simgeleyen bir dövmeye hazırlanıyor.

Neslihan Atagül günler süren sessizliğine bu kareyle son verdi ve “Nerede kalmıştık?” diye yazdı.

Dakikası 300 bin TL

* Birlikte oynadıkları reklam filmlerinden 4 milyon TL alıyorlardı, ücretleri 10 milyon TL’ye çıktı.

* Neslihan Atagül’ün bölüm başı ücreti kısa bir süre önce 700 bin, Kadir Doğulu’nun 350 bin TL oldu.

* Neslihan Atagül en son bir güzellik-estetik merkezinden 1 dakikalık post paylaşımı için 300 bin TL’lik teklif aldı.

* Yapımcılığını üstlendikleri ‘Huysuz Virjin’ lakaplı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatının anlatılacağı sinema filmine hazırlanıyorlar. Filmde rol de alacaklar.

Cannes bitti ama perde arkası kaynıyor!Cannes bitti ama perde arkası kaynıyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.