Engelli asansörüyle birinci kata çıkarken kabin ile duvar arasına sıkıştı

Burdur'da, evindeki engelli asansörüyle birinci kata çıkmak isterken düşen 76 yaşındaki Melek Çardak, başının asansör kabini ile duvar arasına sıkışması sonucu yaşamını yitirdi.

Gündem 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Burdur’da. bir süre önce ayağı kırılan Melek Çardak (76), dün Burdur Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından Şirinevler Mahallesi Atilla Caddesi’ndeki evine geldi.

Yaklaşık 10 yıldır ayağından yaşadığı sorunlar nedeniyle evinin dışına engelli asansörü yaptırdığı öğrenilen Melek Çardak, dün de tekerlekli sandalyeyle birinci kata çıkmak istedi.

Yakınları ise merdivenle yukarı çıktı. Asansörün düğmesine basan Melek Çardak, bir anda dengesini kaybedince tekerlekli sandalyeden düştü.

Burdur’da, evindeki engelli asansörüyle birinci kata çıkmak isterken düşen 76 yaşındaki Melek Çardak, başının asansör kabini ile duvar arasına sıkışması sonucu yaşamını yitirdi.

Melek Çardak’ın başı asansör kabini ile duvar arasına sıkıştı. Durumu fark eden yakınlarının haber vermesi üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibi Melek Çardak’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çardak’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Melek Çardak’ın eşiyle birlikte Almanya’dan emekli olduktan sonra Burdur’a yerleştikleri öğrenildi.

Cesetle selfie çekti, ifadesinde 'uyuyor sandım' dediCesetle selfie çekti, ifadesinde ‘uyuyor sandım’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.