Dünyaya yayılan Nusr-Et'in New York'ta pandemi arifesinde açtığı Salt Bae Burger dükkanı kapandı. Açıldığı günlerde sert eleştirilerin yöneltildiği burger dükkanı için 'New York'taki en kötü restoran' yorumu yapılmıştı.

Instagram ve TikTok‘ta milyonlarca hayranı bulunan ve bu hayran kitlesini başarıyla restoranlarına yönlendiren Nusret Gökçe için New York’ta işler pek yolunda gitmedi. 

@nusr_et

Kapicinooo #saltbae #saltlife #salt

♬ orijinal ses – Nusr_et

Nusr-Et Steakhouse zinciriyle dünyaya yayılması sırasında New York’ta bir de Salt Bae Burger adında dükkanı açan Nusret’in bu macerası uzun sürmedi. Açıldığı dönemde sert eleştirilerin hedefinde olan ve ‘New York’taki en kötü restoran’ olarak nitelenen Salt Bae Burger, kapandı. Kapanan dükkânda işletmenin Meatpacking Bölgesi’nde Dokuzuncu Cadde’nin yakınında yer alan 412 West 15’inci Cadde’de yeni yerine taşındığını belirtse de şirketin sözcüsüne göre bu adres Nusr-Et Steakhouse’a aitmiş. Nusr-Et’in bir de şehrin Midtown bölgesinde Altıncı Cadde yakınında bir şubesi bulunuyor.

Pandemi nedeniyle dünya çapında karantina tedbirleri başlamadan hemen önce açılan restoran, tedbirler nedeniyle iyi bir başlangıç yapamamış, eleştirmenlerce yerden yere vurulmuştu. En sert kritiği Gothamist sitesinde 3 Mart 2020’de yazan Scott Lynch kaleme almış ve ‘Salt Bae Burger, şu anda New York City’deki en kötü restoran’ başlığını kullanmıştı.

Nusret Gökçe’nin burger dükkanı hakkında en çok eleştiri konuları menüsündeki altın folyoya sarılı wagyu sığır etinden burger, kadınlar için ücretsiz vejetaryen bir ladies burger ve açılışa özel 99 dolar fiyatla satılan altın milkshake olmuştu.

Nusret Gökçe’ye bir kötü haber de Infantino’dan