Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı ile eşi Haluk Dinçer 28 yıllık evliliklerini noktalıyor. Evliliklerini anlaşmalı olarak bitirecek çiftin, boşanma davası tek celsede gerçekleşecek. Dinçer'in, Sabancı Holding Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı görevini sürdüreceği belirtildi.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Dinçer’e boşanma davası açtı. Sabah yazarı Bülent Cankurt’un haberine göre çift, 28 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirecek. Çiftin, boşanma davası tek celsede gerçekleşecek.

Her iki taraf da haberleri doğruladı ve ayrılıkla ilgili açıklama yaptı. Cankurt’un aktardığına göre Suzan Sabancı Dinçer “Evet doğru. 28 yıllık sevgi ve saygıyla dolu, renkli bir evlilik yaşantımızın ardından, iyi düşünerek, çocuklarımızla da istişare ederek bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık” dedi.

Haluk Dinçer ise “Bundan sonraki süreçte, çekirdek ailemizin birliğini koruma kararlılığımızı sürdüreceğiz. İkimizin birbirine olan bağlılığını en iyi arkadaş olarak sürdürmenin, en sağlıklı yol olacağını düşünüyoruz” diyerek iddiaları doğruladı.

Boşanma sonrasında Haluk Dinçer’in Sabancı Holding Gıda Gıda ve Perakendecilik Grup Başkanı görevini sürdüreceği de gelen bilgiler arasında. Dinçer çiftinin 27 yaşında Haluk Akay adlı bir oğulları ve 25 yaşında Ceyda isminde bir kızları var.

Altın Portakal’da kriz büyüyor: 27 film yarışmadan çekildi, konu Meclis gündeminde