Şiddet vakalarının günden güne arttığı Türkiye'de işlenen cinayetlere yenisi eklendi. Edirne'de 15 yaşındaki çocuk, ailesinin tartıştığı adamı 21 kez bıçaklayarak öldürdü.

Şiddet vakalarının günden güne artarak görünür hale geldiği Türkiye’de özellikle son bir ay içinde yaşananlar insanları tabiri caizse bir cinnet haline sürükledi.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 26 farklı suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti’nin polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldürmesi, Beyoğlu’nda genç bir kadının sokak ortasında iki erkek tarafından duvara sıkıştırılıp, yere yıkılıp taciz edilmesi ve son olarak Fatih’te Semih Çelik’in yarım saat arayla hayatının baharında iki genç kadını vahşice katletmesi infiale yol açtı.

Son haber Edirne’den geldi.

İpsala ilçesinde iddiaya göre E.K. ve eşi Z.K., yanlarına çocukları E.K., D.K. ve onların arkadaşları E.Ç.’yi de alarak aralarında husumet olan Bekir İşlek’in evine gitti.

Kapıya çıkan Bekir, aileyle tartışmaya başladı. Kavga büyüyünce 15 yaşındaki E.K., cebindeki bıçakla adamı vücudunun çeşitli yerlerinden 21 kez bıçakladı.

Kanlar içinde yere yığılan Bekir hayatını kaybetti. Aile ilk etapta olay yerinden kaçtı ancak daha sonra karakola giderek teslim oldu. Soruşturma sürüyor.

Kadına şiddet savunması: Yengesini yanlışlıkla dövmüş, molotofkokteylini de kapıda yapmış