Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 45 yaşındaki Haceli Araz eşine hakaret ettiğini öne sürdüğü annesi Nimet Araz'ı önce bıçakladı, ardından bastonla boğarak öldürdü. Olayrün sonra itirafta bulunan Araz jandarma tarafından gözaltına alındı.

Adana’nın Tufanbeyli ilçesi sakinleri oğulun anneyi öldürdüğü korkunç bir cinayetle sarsıldı. 45 yaşındaki Haceli Araz eşine hakaret ettiğini öne sürdüğü 75 yaşındaki annesi Nimet Araz’ı bıçakladıktan sonra, bıçak kırılınca bastonla boğarak öldürdü. Olay küçük kasabada pek çok kişiyi derin bir şaşkınlık ve dehşete düşürdü.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki sessizlik saat 16.00 sıralarında bir evden yükselen seslerle bozuldu. Nimet Araz oğluyla her zamanki gibi tartışmaya girmişti fakat bu sefer durum daha ciddiydi. İki çocuk babası Haceli Araz annesiyle sert bir tartışmaya girişmiş, annesiyle arasındaki tartışma giderek şiddetlenmişti.

Tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Öfkesine hâkim olamayan saldırgan mutfaktan kaptığı bıçakla annesine saldırdı. Nimet Araz yaralandı, fakat bu dehşet sahnesi burada bitmedi. Bıçağın kırılmasıyla kontrolü tamamen kaybeden Haceli bu sefer evde bulduğu bir bastonu eline aldı ve yaralı haldeki annesini boğdu.

İtiraf ve gözaltı

Cinayeti işledikten sonra Haceli Araz bir süre sessiz kaldı. Ancak yaptığının ağırlığını taşıyamayınca 122 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak soğukkanlılıkla “Annemi öldürdüm” dedi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Nimet Araz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken saldırgan gözaltına alındı.

İtalya’da medya etiği tartışması: Annesini öldürdüğünü televizyonda itiraf etti

Annesini bıçaklayıp boğuldu süsü verdi, iki gün cesediyle yaşadı