İstanbul'da Ercan Yıldız, beraber yaşadığı annesini öldürdü ve onu merak edip kapıya gelenlere de 'içeride' dedi. Ancak kadından ses gelmeyince polis ekiplerine haber verildi ve acı gerçek ortaya böyle çıktı.

İstanbul Beyoğlu’ndaki Fetihtepe Mahallesi Okçular Yolu Sokak üzerinde bulunan üç katlı binanın birinci katında yaşayan 22 yaşındaki Ercan Yıldız, annesi Aysel Yıldız’la kalıyordu. Aysel Yıldız iki gün boyunca işe gitmeyince yakınları ve komşuları merak etti. Dün sabah saatlerinde eve giden yakınlarına kapıyı Ercan Yıldız açtı ve annesinin içeride olduğunu söyledi. Ancak Aysel Yıldız’dan ses çıkmıyordu, komşuları da polise haber verdi.

Eve giren ekipler, annenin yerde hareketsiz yattığını gördü. Yapılan incelemede Aysel Yıldız’ın bıçaklanarak öldürüldüğü ve yüzünde yastık olduğu tespit edildi. Mahalle sakinleri tarafından linç edilmeye çalışılan Ercan Yıldız, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden İlhan Ataç, Ercan Yıldız’ın madde bağımlısı olduğunu söyledi. Bıçakladıktan sonra ağzına yastık koyduğunu, kanları sildiğini, bunu da boğuldu süsü vermek için yaptığını söyleyen Ataç “Bu çocuklar böyle değildi. Burada bunun gibi çocuklar var. Böyle olayların yaşanmasından korkuyoruz” dedi.

Cinayet sanığı suçlamayı ‘gurur meselesi’ yaptı: 1,5 milyon liraya cinayet işleyecek kişiler değiliz’