Aynur Çilli’yi ormanlık alanda başını taşla ezerek öldüren Mehmet Altın, cinayete şahit oldu diyerek 8 yaşındaki çocuğu da boğarak öldürdü.

Antalya’da sevgilisi Aynur Çilli’yi (43) ormanlık alanda başını taşla ezerek öldüren Mehmet Altın (48), cinayete şahit olduğu gerekçesiyle 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli’yi de boğarak öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi’nde meydana geldi. Sevgili olan Aynur Çilli ve Mehmet Altın, 1,5 yıl önce Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi’ndeki evde Çilli’nin iki oğluyla birlikte yaşamaya başladı. Bugün sabah saatlerinde Aynur Çilli, oğlu Bulutcan Çilli ve sevgilisi Mehmet Altın, Döşemealtı’daki Duacı Mahallesi’ndeki ormanlık alana gitti. Burada ikili arasında bilinmeyen sebeple çıkan tartışma sonrasında Altın, eline aldığı taşla Aynur Çilli’ye vurmaya başladı.

Altın, oğlunun gözleri önünde kadını yere düşürdükten sonra başına taşla vurmaya devam etti. Sevgilisinin başını taşla ezerek öldüren Altın, küçük çocuğu da yanına alarak oturduğu eve gitti. Mehmet Altın, gözlerinin önünde annesini öldürdüğü küçük Bulutcan’ı da olaya şahit olduğu gerekçesiyle boğarak öldürüp el, ayak ve boyun kısmını iple bağlayarak, evden çıktı.

Ormanlık alanda Aynur Çilli’nin cansız bedenini görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Kadının kimliğini belirleyen jandarma ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda sevgilisi Mehmet Altın’ı yakaladı. Altın’ın evinde arama yapmak için adrese giden ekipler bu kez Umutcan Çilli’nin öldürüldükten sonra iple bağlanan cesediyle karşılaştı.

Çocuğu boğarak öldürdüğünü itiraf etti

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Altın, Aynur Çilli yaşanan tartışma sırasında, küçük çocuğu da annesinin öldürülmesine şahit olduğu için boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Jandarma ekipleri tarafından evde yapılan incelemelerin ardından çocuğun ve annesinin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, Altın ise jandarma komutanlığına götürüldü.

Şüpheli Mehmet Altın’ın 17 farklı suçtan kaydı olduğu ve 5 kez evlendiği öğrenilirken, sevgilisi Aynur Çilli’nin ise 20 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Bir kadın cinayeti daha

Konya’nın Ereğli ilçesinde Hasan Öz, ayrı yaşadığı eşi Arife Öz’ü tabancayla vurarak öldürdü. Başka kişileri de öldüreceğini söyleyip kaçan Öz, polis tarafından otomobilinin lastiklerine ateş edilerek yakalandı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Talat Paşa Mahallesi’nde meydana geldi. Hasan Öz, ayrı yaşadığı eşi Arife Öz’e, evin önünde tabancayla 10 el ateş etti. Vücuduna 3 mermi isabet eden Arife Öz, kanlar içinde yere yığıldı. Hasan Öz de otomobille kaçtı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Arife Öz, kurtarılamadı.

Hasan Öz’ün başka kişileri de öldüreceğini söylediği yönünde bilgi alan polis, çiftin çocuklarını koruma altına aldı. 5 suçtan kaydı bulunan Hasan Öz’ün peşine düşen polis, şüphelinin kullandığı aracı Belkaya mevkisinde lastiklerine ateş ederek durdurdu. Şüpheli suç aleti tabanca ile gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Erkek şiddeti her yerde: Futbolcu menajeri bir kadına otelde dehşeti yaşattı

‘Öldü’ diye bıraktılar: Kadın peçe takan katili sesinden tanıdı