Esenyurt'ta Ergin Bayram, üst katını bekara kiralayan emlakçı Orhan Kaplan'ın işyerini basarak satırla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedilirken başından yaralanan Kaplan'ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Saldırgan Bayram ise firari...

Olay, 26 Ekim’de Esenyurt ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 2013. sokakta meydana geldi: Sokaktaki bir sitede oturan 28 yaşındaki Ergin Bayram üst katının bekâra kiralanmasından rahatsız oldu ve daireyi kiraya veren, aynı sitenin giriş katında ofisi bulunan emlakçı Orhan Kaplan ile tartıştı. Bayram ardından emlakçı ofisini bastı ve Kaplan’a satırla saldırdı. İkili arasındaki kavga dışarıya taştı.

Emlakçıyı sokaktan geçenler kurtardı

Kavgada satırlı saldırgan Ergin Bayram kolundan, Orhan Kaplan ise başından yaralandı. Sokaktan geçen birinin Bayram’ın elindeki satırı almasıyla taraflar birbirinden ayrılırken Ergin Bayram kanayan kolunu tutarak olay yerinden uzaklaştı. Orhan Kaplan ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Satırlı saldırgan kaçtı

Olaydan sonra konuyla ilgili inceleme başlatan polis hayati tehlikesi bulunduğu için Orhan Kaplan’ın ifadesini alamadı. Kaplan’ın hastanedeki tedavisi devam ederken şüpheli Ergin Bayram’ın eşi ve çocuğunu alarak kaçtığı öğrenildi. Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Trabzon zamlanan kiralık konutta Türkiye ikincisi oldu