Adana'da Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda bir taksi kavgasının ardından mahalle bekçisini bıçakla yaralayan 17 yaşındaki M.U. bekçinin silahıyla ayağından vurularak etkisiz hale getirildi ve tutuklandı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde Atatürk Caddesi’nde yaşanan gerilim dolu bir olayın ardından bir kadın tutuklandı. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olay hem bekçilere hem de vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Günün ilerleyen saatlerinde caddede bir taksi sürücüsüyle tartışan 17 yaşındaki M.U. adlı genç kadın gerginliği bir adım ileri taşıdı. M.U. tartışmanın ardından çarşı ve mahalle bekçisinin müdahalesine sinirlenerek görevli memuru bıçakla elinden yaraladı. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından şok edici bir şekilde izlendi.

Erkek arkadaşıyla birlikte emniyete götürüldü

Bekçinin M.U.’yu etkisiz hale getirmek için silahını kullandı. Genç kadın bekçinin silahından çıkan kurşunlarla ayağından vuruldu. M.U. acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Ardından da yanında bulunan 18 yaşındaki erkek arkadaşı Yiğitcan F. ile birlikte emniyete götürüldü.

Bekçinin tedavisi sürüyor

Emniyetteki işlemlerinin ardından M.U. ve Yiğitcan F. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik M.U. için tutuklama kararı verirken Yiğitcan F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bekçinin tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Hafriyat kamyonu terörü: Polis, bekçi, siviller dahil 9 kişi yaralandı

Güvenliği bunlar sağlayacaksa… Ankara’da kadınları döven bekçi ile polisler gözaltına alındı