Kahramanmaraş'ta iki çocuk babası Mesut Kazancı iddiaya göre 'bir bardak daha su' istediği için sopalarla dövülerek öldürüldü. İki gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Kazancı'yı katleden altı zanlı savcılığa sevk edildi. 

Mesut Kazancı Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde önünden geçtiği bir fabrikanın çalışanlarından bir bardak su istedi. İçti suyu, ancak Kazancı’nın susuzluğu dinmedi. Bir bardak daha su isteyince de taraflar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Kazancı sopalarla dövülerek öldürüldü.

Kavga sırasında aldığı darbelerden dolayı ağır yaralanan Mesut Kazancı hastaneye kaldırılmıştı, ancak tüm müdahalelere rağmen iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Biri sadece iki aylık iki çocuğu olan Kazancı dün toprağa verildi.

Polis kavgaya karışan ve Kazancı’yı dövüp öldüren altı zanlıyı savcılığa sevk etti. Olay anı saniye saniye kaydedilirken kavganın ‘su’ yüzünden çıkıp çıkmadığı bilinmezliğini koruyor. Sosyal medyada yayılan videoda yalnızca kavga anları var, ancak olayın çıkış anı görülmüyor.