Erzurum'da eşinin kuzeni Ünal'ı yaralayan Suzan "Neden" diye soran gazetecilere "Bana kocandan boşanıp beni alacaksın' dedi. Ben de çantamdaki satırı çıkarıp vurdum. Namusum için yaptım" yanıtı verdi.

Yaklaşık altı ay önce bir gündüz kuşağı programına katılan, adları ‘Pes dedirten ilişki çemberi’, ‘Karısı ve yasak aşkları stüdyoda’ gibi KJ’lerle anılan Ünal ve Suzan bu kez adli bir haberle gündemde.

Suzan geçmişte gönül ilişkisi yaşadığı eşinin kuzeni Ünal tarafından sürekli rahatsız edildiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak anlattığına göre adamın ısrarları sonucu onunla bir çay bahçesinde buluştu.

Otomobilde oturdukları sırada Ünal, Suzan’a tabanca göstererek “Seni sakat bırakırım. Kocanı boşayıp beni alacaksın” diye tehdit etti.

Araçtan inen kadın kameriyeye doğru yürüdü. Ünal da peşinden geldi. Bu sırada çantasından çıkardığı satırla adamın başının arkasına vurup yaraladı.

Çevredekilerin müdahalesiyle olay yerine polis ve sağlıkçılar geldi. Ünal hastanede tedaviye alındı, Suzan karakola götürüldü. Kadın adliye girişine “Neden yaptınız” diye soran gazetecilere şu yanıtı verdi:

“Namusum, şerefim ve babamın haysiyeti için yaptım. Bana ‘Kocandan boşanıp beni alacaksın’ dedi. Bir sürü iftira attı. Televizyonlara çıkıp haysiyetimle oynadığı için yaptım.”

Ünal tehdit iddiasını yalanlayarak “Beni öldürmeye teşebbüs etti” dedi.

Suzan ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklanırken Ünal adli kontrolle serbest kaldı.

Senem’i öldürmüştü: Cinayet aletini de, cezadan yırtma yollarını da internette aramış