Uyuşturucudan gözaltı kararı bulunan müzisyen Cem Adrian yurtdışında konser verdiğini söyledi, "Döner dönmez gerekli prosedürü yerine getireceğim. Bahsi geçen maddelerden birinin bir hücremde bulunması imkansız" dedi.

Cem Adrian’dan uyuşturucu soruşturması hakkında açıklamaUyuşturucu soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan müzisyen Cem Adrian, konser için yurtdışında olduğunu belirtti. Adrian, “Döner dönmez hakkımda alınan karar doğrultusunda gerekli prosedürleri yerine getireceğim. Bahsi geçen maddelerin herhangi birinin herhangi bir hücremde bulunması imkansız” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Adrian “Herkese iyi pazarlar… Hakkımdaki soruşturmayı, tarihleri en az 1 yıl önceden belirlenip duyurulmuş yurt dışı konserlerim için bulunduğum Bremen’de öğrendim” dedi.

“Döner dönmez hakkımda alınan karar doğrultusunda gerekli prosedürleri yerine getireceğim” diyen Adrian “Kimsenin zerre şüphesi olmasını istemem ki bahsi geçen maddelerin herhangi birinin herhangi bir hücremde bulunması imkansız. O meselelerden çok çok uzağım. Benim içim rahat, lütfen sizinki de öyle olsun. Sevgi ve saygılarımla” ifadelerini kullandı.