Manisa'da dükkanının önünde husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan çiçekçi İsmail Yalçın yaşamını yitirdi. Polis olayın ardından kaçan şüpheli Alper S.’yi yakalayıp gözaltına aldı.

Manisa’ya bağlı Soma ilçesinin Gazi Osman Paşa Caddesi’nde güneşli ve sakin bir öğle vaktiydi. Çiçekçi İsmail Yalçın her zamanki gibi dükkanının önünde müşteri bekliyordu. Dükkanın önünden geçenler çiçeklerin güzelliğine hayran kalıp bir an duraklıyor, çiçekçinin rengârenk vitrinini seyrediyordu.

Ancak bu huzurlu manzara saat 16.00 civarında bir anda yerini kargaşaya bıraktı. İsmail yüzünde endişeli bir ifadeyle caddenin diğer ucundan yaklaşan Alper S.’yi fark etti. Geçmişte aralarında yaşanan anlaşmazlıkları hatırlarken Alper S. silahını çıkarıp İsmail’e doğrulttu. Bir anda patlayan silah sesleri caddeyi ayağa kaldırdı.

İsmail kurşunların hedefi oldu, yere yığıldı. Çevredekiler dehşetle olayı izlerken hızla sağlık ekiplerine haber verenler oldu. Dakikalar içinde olay yerine gelen sağlık görevlileri İsmail’i Soma Devlet Hastanesi’ne yetiştirmeye çalıştı ama doktorların tüm çabalarına rağmen çiçekçi hayatını kaybetti.

Polis olayın ardından kaçmaya çalışan Alper S.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Çocuklara cinsel istismardan aranan suçlu tutuklandı, ateş açan bir başka hükümlü öldürüldü

Mersin’den Tokat’a ‘Atatürk’e hakaret’ tartışması: Bir kişi öldürüldü