61 yaşındaki Hasan Nur akrabasının kendi evinde kurduğu tuzağa düştü. Eve giren adama 3 kişi saldırıp gasp etti. Nur öldü, planlayanın akrabası olduğu daha sonra ortaya çıktı. Üstelik bu 18 yaşındaki katil zanlısı sağlıkçıları da kendi aramıştı.

İstanbul’daki Zeytinburnu Sümer Mahallesi’nde yaşayan 61 yaşındaki Hasan Nur üç gün önce yurt dışından Türkiye’ye gelmişti. Önceki gün akşam saatlerinde dışarıdaki işlerini hallettikten sonra evine girdi. Ancak adama kapıdan içeri adım arttığı anda üç kişi saldırdı. O da kendisini gasp etmeye çalışanlara karşılık vermeye çalıştı ama aldığı darbelerle yaralandı, yere yığıldı.

Kimliği belirsiz 3 kişi, Hasan Nur’dan gasp ettikleri paralarla birlikte evden ayrıldı. Bu sırada evde 18 yaşındaki Yimurhan Y. vardı, o Hasan Nur onun eniştesiydi ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler, Hasan Nur’un hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, olayı Yimurhan Y.’nin planladığını belirledi. Ekipler, yaptıkları çalışmada, Yimurhan Y. ve 5 kişiyi, gasp ettikleri paranın bir kısmıyla birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili çalışmanın devam ettiği öğrenildi.

Konteynerdeki ceset vahşetinde cinayet aleti ortaya çıktı: Baltada kurbanın DNA örneği var