Antalya'da Kıvanç Ş. eşinin çiçeklerle fotoğrafını çiçekçi işletmesinin sosyal medyasında paylaşan Eşref Yunus Yıldırıcı'yı tek yumrukla komalık yaptı. Yıldırıcı'nın sağlık durumunu ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

Antalya’nın Kepez ilçesinde 12 Ekim Cumartesi günü Kıvanç Ş. eşinin çiçekli fotoğrafını çalıştığı işletmenin sosyal medya hesabında paylaşan Eşref Yunus Yıldırıcı’yı tek yumrukla komalık etti.

Olay Kıvanç Ş.’nin eşinin sosyal medyada bir çiçek buketi fotoğrafı paylaşmasıyla başladı. Paylaşımı gören Eşref Yunus Yıldırıcı’nın kardeşi F.Y. çalıştığı işletmeye ait olan çiçek buketi fotoğrafını ekran görüntüsünü alarak işletmenin sosyal medya hesabından paylaştı.

Olay olan paylaşım.

Kıvanç Ş. bu paylaşımı fark edince işin rengi değişti. Kıvanç Ş. aynı gün akşam saatlerinde Yıldırıcı’nın çiçek deposuna gitti. Kıvanç Ş. ile Yıldırıcı önce tartışmaya ardından fiziksel kavgaya girişti. Yıldırıcı paylaşımdan dolayı özür dileyerek fotoğrafları sosyal medya hesabından silse de Kıvanç Ş.’nin öfkesi dinmedi.

Olay güvenlik kameralarına yansırken Kıvanç Ş.’nin attığı yumrukla Yıldırıcı yere yığıldı. Ancak bu da Kıvanç Ş.’nin öfkesini dindirmedi ve yerde yatan adamı tekmelemeye başladı. Bu sırada işletme sahibi A.O durumu yatıştırmak için araya girdi.

Yıldırıcı komada, fail tutuklandı

Polis ve sağlık ekiplerinin acil müdahalesi sonucunda Yıldırıcı bilinci kapalı şekilde Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kıvanç Ş. ise olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca olaydan sonra depo sahibi A.O.’nun da yeğeni Eşref Yunus Yıldırıcı’nın ağır yaralanmasının ardından kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kameraya kaydedilen kavga anları: 

İzmirde silahlı bıçaklı kavga: Dört yaralı, beş tutuklu