Düzce'de, 35 yaşındaki Köksal Kıbrıs, kendisini eşiyle aldatan 35 yaşındaki iş arkadaşı Yakup Yaman'ı 15 yerinden bıçaklayıp, başına taşla vurup öldürdü.

Düzce’nin Akınlar Mahallesi’nden geçen Melen Çayı’nın yanında önceki gün öğle saatlerinde bir cinayet işlendi: Köksal Kıbrıs eşinin kendisini aldattığından şüphelenip onu otomobille takip etti. İş arkadaşı Yakup Yaman’ın eşiyle buluştuğunu ve araçla Melen Çayı’nın kenarında ıssız bir yerde durduklarını gören Köksal Kıbrıs ile Yakup Yaman arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Sevgili İrem, 18 yıllık kocamı arkadaşıyla aldatıyordum; yakalandık!

Köksal Kıbrıs yanındaki bıçakla Yakup Yaman’ı 15 yerinden bıçakladı, başına taşla vurup yere düşürdükten sonra da dövdü. Kıbrıs otomobilin camlarını da kırıp cam parçalarını Yakup Yaman’a fırlattıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yakup Yaman doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan Köksal Kıbrıs ifadesinde suçunu itiraf etti.

https://twitter.com/dhainternet/status/1714960035724275758