Manisa'da Selda Elle, boşanma aşamasındaki eşi Gökhan Eller tarafından boğularak öldürüldü. Eski eşini öldürdükten sonra polis merkezine giden Gökhan Eller cinayeti itiraf edip teslim oldu. 

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde eski eş dehşet saçtı. Bir sitede apartmanın giriş katında meydana gelen olayda  Gökhan Eller boşanma aşamasında olduğu eşi Selda Eller’i elleriyle boğarak öldürdü.

Boşanmak için mahkemeden tarih bekleyen Selda Eller, Gökhan Eller’i arayarak eve gelip eşyalarını alması gerektiğini söyledi. Eve giden Gökhan Eller eşinin kendisi hakkında bir ay uzaklaştırma kararı aldığını öğrenince tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Gökhan Eller 20 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selda Eller’i boğarak öldürdü.

Ardından polis merkezine gidip Selda Eller’i öldürdüğünü itiraf eden zanlı teslim oldu.

Gökhan Eller’in itirafı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Selda Eller’in hayatını kaybettiği belirlendi ve savcılığın incelemesinin ardından Eller’in cansız bedeni otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Gökhan Eller polisteki ifadesinde Selda Eller kendisine ağır hakaretler ettiği için öfkelendiğini ve çıkan kavgada eşini boğduğunu söyledi.

Gökhan Eller’in emniyetteki işlemlerinin devam ettiği aktarıldı.

Eski eş dehşeti yine can aldı: Onun hakkında da uzaklaştırma kararı vardı