Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki genç arasındaki husumet korkunç bir şekilde sonuçlandı. 18 yaşındaki Yiğit S., 19 yaşındaki Ali Mardin'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi’nde iki genç arasında yaşanan husumet ölümle sonuçlandı. 18 yaşındaki Yiğit S. ile 19 yaşındaki Ali Mardin arasındaki tartışma çevredeki kişilerin araya girmesiyle önlense de olay gece saatlerinde yeniden alevlendi.

Ali Mardin’in arkadaşlarıyla oturmakta olduğu bilgisi üzerine Yiğit S. yanında dedesi ve amcasıyla birlikte saat 04.00 sıralarında bölgeye gitti. Araçtan inen Yiğit S., yanında getirdiği pompalı tüfekle Mardin’e ateş etti. Mardin, olay yerinde ağır yaralandı ve arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından Yiğit S., dedesi Hüseyin S. ve amcası Hasan S. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Üçü de adliyeye sevk edilmek üzere işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.

Soruşturma devam ediyor.

Oyun oynayan çocuğu ‘gürültü yapıyor’ diye tüfekle vurdu